Nemcsak Miskolcon, Debrecenben is láthatatlan lehet a villamos

Megosztás

Nem zöld és fehér, nem Miskolcon történt, de a jelek szerint nem kizárólag nálunk láthatatlanok az autósok számára a villamosok. Hogy mennyire nem egyedi jelenség ez megyeszékhelyünkön, arról most ismerhetünk meg bővebb részleteket.

A Debreceni Futárok csoportja számolt be arról, hogy szombaton délután a hajdúsági megyeszékhelyen volt kellőképpen figyelmetlen egy autós ahhoz, hogy az aprócska kis járművet észrevegye. “Debrecenben is közlekedik láthatatlan villamos, úgy tűnik, ma a Nagyerdei körúton teljesít szolgálatot…” – írták a csoportban.

Nehezen indult az élet Debrecenben is az új villamosok számára, de amíg Miskolcon a 2023-as év rettenetes eddig, ami az MVK járműveinek törékenységét illeti (az autósok és teherautósok által, villamosok és buszok is törtek szép számmal), Debrecenben 2014 februárja és 2016 márciusa között, alig két év alatt 53x karamboloztak az akkor újnak számító villamosok.

Miskolcon legutóbb augusztus 24-én történt autó-villamos találkozó, ám aznap rögtön kettő is. Összességében pedig az idei év az MVK számára igazi katasztrófa, alig-alig telik el néha 1-2 hét úgy, hogy ne törnének össze valamilyen MVK-s járművet figyelmetlen autósok.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek